L'ÍNDEX DE LES MEVES RECEPTES

A

B

BARRETES DE POMA 
BATUT D'IOGURT GREC I ALBERCOCS SECS
BOMBONS DE FOIE
BOMBONS DE GARNATXA I FORMATGE BLAU
BOMBONS DE MEL I MATÓ
BRAÇ DE GITANO DE TRUFA
BRIOIX 
BRIOIX CRÉMANTAISE
BROWNIE DE XOCOLATA NEGRA
BUNYOLS DE VENT AMB PERFUM DE MATAFALUGA


C

CAKE A LAS PERLITAS DE CHOCOLATE
CAKE DE PLÀTAN I COCO
CANELONS SURIMI MAR I MUNTANYA AMB VINAGRETA DE MEL 
CARQUINYOLIS AMB PRUNES SEQUES
CHOCOLATE CROWN CAKE
CLAFOUTIS DE MADUIXES 
COC DE FRUITS SECS AMB MATÓ I TOFFEE DE CERVESSA
COCA D'ALBERGÍNIA, TOMÀQUETS DESHIDRATATS I RUCA AMB FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA D'ATZAVARA
COCA D'AMETLLA I CARBASSA
COCA DE BRIOIX, CREMA I PINYONS (COCA DE SANT JOAN 2011 II)
COCA DE BRIOIX I FRUITA CONFITADA (COCA DE SANT JOAN 2011 III)
COCA DE CARBASSA I PASTANAGA
COCA DE FORNER
COCA DE FULL AMB XOCOLATA NEGRA
COCA DE IOGURT I: COCA DE NATA DOS COLORS
COCA DE IOGURT II: COCA PEIX O "TARTA PEZ"
COCA DE IOGURT EN FORMA DE GINGERMAN
COCA DE LLAVANERES (COCA DE SANT JOAN 2011 I)
COCA DE XOCOLATA
COCA DE XOCOLATA, AMETLLES I TARONJA
COCA DE XOCOLATA I TARONJA CONFITADA (COCA DE SANT JOAN IV)
COCA DE TARONJA
COCA DE VIDRE AMB AMETLLES 
COQ AU VIN
COQUES DE PATATA DE VALLDEMOSSA
COULANT DE POMES A LA MISTELA AMB COR DE NATA
COUS COUS AMB VERDURES
CREMA DE MONIATO AMB TROMPETES DE LA MORT I OU POCHÉ
CROQUETES D'ALBERGINIES 
CROQUETES DE RULO DE CABRA I CEBA CONFITADA AL VINAGRE DE XERÉS
CROQUETES DE XISTORRA I PATATES
CUALLADA DE CARBASSÓ I PEBRE NEGRA
CUIXETES DE POLLASTRE AMB SALSA AL TOC DE XOCOLATA I TOC D'ALFÀBREGA

D

DAKOS
DONUTS

E

ENTREPÀ INTEGRAL DE PIT DE POLLASTRE, CANONGES, FORMATGE FRESC I NOUS
ESCABETX DE POLLASTRE I VERDURETES



G

GALETES DE COLORS (REPTE FILM AND FOOD) 
GALETES DE XOCOLATA BLANCA I NOUS
GASPATXO DE CIRERES AMB FORMATGE DE CABRA
GELAT DE GALETES MARIA I COLACAO
GELAT DE IOGURT AMB COULIS DE NABIUS
GELAT DE MADUIXES I NATA
GENOVESA DE XOCOLATA AMB COBERTURA DE XOCOLATA BLANCA

H

HAMBURGUESES DE PATATA I CEBA AMB HERBES PROVENÇALS
HAMBURGUESES DE LLENTIES I OLIVADA NEGRA
HUMMUS

LL 

LLAMINERA DE PORC AMB POMA I FORMATGE DE CABRA
LLENTIES RÀPIDES AMB VERDURES I ARRÒS
LLIMONADA DE CÍTRICS



MACARRONS AMB BEIXAMEL
MAGDALENES
MAGDALENES TRADICIONALS 
MANDONGUILLES DE PEIX BLANC AMB SALSA DE FUMET I AROMA DE VAINILLA
MELMELADA DE MADUIXES I GERDS 
MELMELADA DE PRUNES 
MILFULLS DE CREP AMB SÍNDRIA, PRÉSSEC CARAMELITZAT I FORMATGE FRESC AMB SIROP DE SÍNDRIA (FALS "BIG MAC" DE SÍNDRIA, FORMATGE FRESC I PRÉSSEC)
MINIBUNDTCAKE DE XOCOLATA I VI NEGRE
MINIMOUSSES DE FORMATGE DE CABRA AMB MADUIXES EN DUES TEXTURES
MINIQUICHES D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA
MINITRUITES DE PORTOBELLOS I GAMBETES
MONA DE PASQUA DE PA DE PESSIC I GEMA
MONA DE PASQUA DE XOCOLATA I GEMA JURÀSICA 
MONA DE PASQUA AMB PLANXA DE XOCOLATA I MOUSSE DE MADUIXA
MOS DE RAÏM I FORMATGE DE CABRA 
MOUSSE D'ALBERGÍNIA ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT I ESPAI DE CUINA SU
MOUSSE DE FORMATGE I ARANYONS SOBRE SABLÉ D'AMETLLES
MOUSSE DE IOGURT GREC AMB MORES, GERDS I MELINDROS
MOUSSE DE IOGURT GREC I LLIMA
MOUSSE DE LLIMONA AMB CONFITURA DE LEMON CURD
MOUSSE DE MADUIXA
MOUSSE DE MADUIXES AMB IOGURT GREC I MENTA
MOUSSE DE MATÓ AMB CONFITURA DE ROSSINYOLS I GALETA SORROSA 
MOUSSE DE NATILLES AMB CRUIXENT DE GALETA I GLASSEJAT DE XOCOLATA
MOUSSE DE XOCOLATA
MOUSSE DE XOCOLATA II
MUFFINS DE XOCOLATA
MOUSSE EXPRÉS DE XOCOLATA I GERDS

P


PA BLANC AMB POOLISH D'IOGURT
PA DE LLET DE SOJA
PA DE VI NEGRE, PINYONS I FIGUES SEQUES
PA GRAN AMB MASSA MARE NATURAL
PANELLETS
PANETS DE BACÓ I FORMATGE
PANNACOTTA DE LLIMA AMB COULIS DE CAIPIRINHA 
PANNA COTTA DE SALMÓ FUMAT
PASTA ALLA NORMA 
PASTA KATAIFI AMB PINYA
PASTÍS CAMP DE FUTBOL
PASTÍS DE FORMATGE
PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE CIRERES
PASTÍS DE FORMATGE I PANSES AMB BASE DE CRACKERS I MELMELADA DE GERDS
PASTÍS DE FORMATGE MAGRE AMB CONFITURA D'ALBERGÍNI...
PASTÍS DE PLÀTAN I IOGURT
PASTÍS DE XOCOLATA I ALBERCOCS
PASTISSET CALENT DE BRIOIX, AVELLANES I NATA
PASTÍS MUSSOL
PINYA COLADA AMB TOC DE MADUIXA

R

REMENAT D'OUS, ALLS TENDRES, GAMBES I XAMPINYONS
RISOTTO CREMÓS DE GAMBETES FRESQUES AMB AROMA DE LLIMA 
RISOTTO D'ESPÀRRECS I BACON
RISOTTO D'ESPINACS 
RISOTTO DE REMOLATXA


S
SABAYON DE MADUIXES GRATINADES
SALMOREJO 
SALTEJAT  DE VERDURES I VEDELLA AMB SÈSAM I ARROS SALVATGE
SELVA NEGRA
SELVA NEGRA (recepta de Hofmann)
SOPA JULIANA
SOPA RÀPIDA DE BLEDES, PASTANAGA I BACALLÀ


T

TARTA A LOS TRES TOMATES
TARTA DE CÍTRICS
TARTA DE MASSA BRISSA AMB CREMA CREMADA I FRUITS VERMELLS
TARTA DE POMA EXPRÉS
TARTA DE RAÏM, FORMATGE I MOSCATELL 
TARTA DE XOCOLATA BLANCA, FORMATGE I FRUITS VERMELLS
TARTA FRANGIPANE DE CIRERES PICOTA
TARTA MOUSSE DE FRUITS VERMELLS 
TARTA "PAPANOEL" DE MADUIXES, NATA I CANYELLA 
TARTALETES DE PASTA DE FULL, FORMATGE DE CABRA I CEBA CARAMELITZADA
TIRAMISÚ
TORTELL DE REIS
TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Recepta Hofmann)
TORRIJAS AMB MADUIXES EN TRES TEXTURES
TRENA DE PA AMB LLAVORS DE ROSELLA
TRONC DE NADAL
TRONC DE NADAL II
TRUFES DE XOCOLATA NEGRA
TURRÓ DE XOCOLATA NEGRA I CORN FLAKES 
TURRÓ DE XOCOLATA, TIPUS "SUCHARD"

X
XIPS DE MONIATO