diumenge, 22 de maig del 2011
COCA DE XOCOLATA
La coca que us proposo avui és una variant de la famosíssima coca d'iogurt que tots i totes segur que ja coneixeu però de xocolata. El resultat és una coca tant esponjosa com la clàssica però amb un intens gust a xocolata. Si us fixeu bé a les fotos veureu dues coses: comprovareu com canviant la decoració pots fer d'una coca cassolana i senzilla un pastís més atractiu i en segon lloc encara que no sigueu massa observadors podreu veure que a les fotos tinc un fons molt especial.
Segur que més endavant serà un ajudant de cuina excel·lent com ho és ara el seu germà però això no era motiu suficient per no haver-vos ensenyat encara les seves galtetes de trapella i els seus molsudets dits intentant fer-se amb un núvolet de la coca...
Doncs a ell que encara no havia aparegut pel meu blog li dedico aquesta entrada i també a la nostra nebodeta, a l'Anna, que és a qui li vam portar la coca (encara que directament no pugui tastar-la) per desitjar-li una dolça benvinguda a aquest món.
INGREDIENTS:
- 3 ous
- 1 iogurt natural
- 1 mesura d'iogurt d'oli
- 1 mesura d'iogurt de cacau en pols
- 2 mesures d'iogurt de sucre
- 2 mesures d'iogurt de farina
- 1 sobre de llevat
- Uns quants nuvols petits de colors de Vahiné i sucre llustre.
PREPARACIÓ:
Abocar tots els ingredients dins un bol. Primer els ingredients líquids i després els ingredients sòlids. Jo sempre afegeixo en últim terme la farina i el llevat.
Batre amb la túrmix tota la barreja fins que quedi ben fina.
Folrar un motlle per anar forn, estendre-hi mantega i empolsimar una mica de farina per evitar que s'enganxi.
Abocar la barreja dins el motlle i posar al forn preescalfat a 180º. Forn només de sota i safata a mitja alçada.
Coure uns 25 minuts o fins que al punxar l' escuradents ja surti net.
Desmotllar i un cop freda empolsimar amb sucre llustre tamissat i decorar amb els nuvolets de sucre.
Que vagi de gust!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ha de quedar una coca boníssima, només cal veure la cara que fa el protagonista de les fotos d'avui :)
ResponEliminaSón idees pel pastís que vols que et faci?
ResponEliminaÉxit va tenir, ja se li veu la cara de felicitat! I l'Anna quan en pugui menjar segur que li agrada i amb aquesta companyia encara més!
ResponEliminaPetonets.
Hola Laura,
ResponEliminala recepta boníssima.. sense dubte, tant com la presentació amb aquest núvols que li queda perfecte.. però avui em quedo amb aquestes fotos tan maques del petitó gaudint tant i amb quina rialla!!!! petonets
La coca esplèndida però el millor de tot, el fons de foto ;)
ResponEliminaAra q tinc el gran amb els avis i el petit clapant me'n vaig a fer-la... a veure q surt!