diumenge, 28 d’agost del 2011

PARTICIPO AL MEMÒRIES D'UNA CUINERA D' AGOST AMB UNA...










Encara que aquest mes era un mes difícil no podia passar de participar al certàmen de Memòries d'una cuinera. I és que la proposta que ens feien aquest mes d'agost no tenia excusa. No podia ser més refrescant ni més senzilla.

Jo he volgut versionar una miqueta la llimonada clàssica i per això la he denominat llimonada de cítrics perquè també he fet servir taronges i llima.

La veritat és que ens ha agradat molt i com encara fa calor encara que no tanta (comparat amb aquests dies passats que han estat horrorosos) doncs vé de gust prendre-se-la.

Us deixo la recepta per si us animeu a preparar-la:

INGREDIENTS:

- 3 llimones
- 2 taronges
- 1 llima
- 500 ml. aproximadament d'aigua mineral ben freda
- 7-8 cullerades superes de sucre (al gust depén de l'acidessa dels cítrics)
- Glaçons.

PREPARACIÓ:

1. Exprèmer les llimones, les taronges i la llima
2. Barrejar el suc dels cítrics amb l'aigua i el sucre
3. Deixar refredar a la nevera fins el moment de servir, moment en que aprofitarem per posar-hi glaçons.
4. Gaudir d'aquesta beguda tan sana (bé, depén del sucre que hi posem, je,je) i refrescant aprofitant que està a punt d'acabar-se l'agost i de ben segur els dies més calorosos també.

Per cert, la caixa que he fet servir per les fotos era acabada de pintar pel Marc i per mi. Em fa ilusió perquè jo abans del blog no em dedicava gaire a aquestes coses i ara és la excusa perfecta per cuidar més els detalls i és que em fan molta ilusió totes aquestes activitats manuals que tenia oblidades però que redescubreixo que m'agrada tant fer-les i que relaxen tant...


Per cert, si algú no ho sap el coure coulants ja està al facebook des d'algun temps. Després de tenir molt de temps un enllaç incorrecte us convido ara a visitar-me!!!!

Gràcies!!!

7 comentaris:

  1. Laura, m'ha agradat molt amb el toc de taronja, la provarem! I la capsa us ha quedat molt bonica! :)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Gràcies Sandra. Com sempre tant amable. Per cert, que fas desperta a aquestes hores? encara de vacances? je,je

    ResponElimina
  3. Me gusta muchísimo tu versión de limonada! Con lo que me gustan a mi los cítricos.
    Lo que me preguntabas de los helados, yo nunca los he hecho en bol para no tener que batir todo el rato jaja. Me esperaré a tener heladera! Así que en realidad no sé como son los cristalitos. Los de Chips Ahoy que hice en el molde quedan bastante cremosos gracias al mascarpone, y si los quieres aún más cremoso aumenta la cantidad de queso y reduce la de leche. De todas formas, tengo una receta en mi blog de helado que no se cristaliza, te dejo el link http://justalittle-bite.blogspot.com/2010/09/whole-kitchen-helado-casero-de-golden.html Ya me contarás si lo pruebas, te lo recomiendo ;) Bss

    ResponElimina
  4. Laura, que lindo blog tienes, da gusto leerlo y las recetas deliciosas y con bonitas fotos te felicito y me quedo como seguidora para seguir aprendiendo contigo, gracias por tu comentario sin el no te hubiese encontrado.
    Bss
    Tita

    ResponElimina
  5. Hola bonica!!! OEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, tenim la teva llimonada! a més amb una caixa de luxe, amb això del bloc tenim un munt d'excuses per fer més cosetes, oi??? Molts petonets i gràcies per participar

    ResponElimina
  6. Oh, oh, oh! M'encanten les llimonades de colors!
    Tinc moltes ganes de fer alguna cosa amb llavors de roselles però mai m'acabo de decidir, és que m'estic posant al dia!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar al memòries.

    ResponElimina