divendres, 5 d’agost del 2011

VACANCES

Doncs ja estan aquí. Semblava que no arribarien mai però aquí les tenim, les tant merescudes, ansiades i desitjades vacances.

Vacances de feina i vacances de blog. Aquestes últimes amb més pena... però seria complicat estar pendent de dates, reptes i ingredients.

Marxem fora i volem desconnectar. Riure amb els nens, descobrir coses noves, relaxar-nos, tocar l'aigua d'altres platges, veure animals, tastar altres menjars, sentir altres vents. Acompanpanyar-los a ells a les seves cinquenes i segones vacances .... i gaudir molt de la vida i del plaer que ens suposa compartir-la amb ells.

I aquí us deixo amb un recull de les fotos que vam fer a la darrera escapada del mes de juliol. Les vacances de l'agost no seran tant càlides però esperem que sí siguin tant intenses.

I a tu lector gràcies per llegir-me, per haver-me dedicat uns minuts del teu temps. Gràcies per mirar les fotos, per fer les meves receptes, per recomanar-me a algun amic, familiar, veí. Gràcies pels teus comentaris i per deixar-me entrar una mica a la teva vida.

I gràcies a tots els amics blogaires que em dediquen una estona del seu temps entre post i post a comentar quelcom del que faig, gràcies per engrescar-me amb els seus reptes i gràcies per compartir els seus projectes.

Tornaré a finals d'agost o com a màxim a principis de setembre perquè no vull deixar de participar en aquest món gastronòmic virtual que em fa la vida encara més apassionant.

Gràcies i bones vacances!!!!!


2 comentaris:

  1. oooooooooooooooo! quins nens més guapos tens!!! el pe´titó té una cara de trapella.. ,). Gaudeix moltíssssssssssssssim de la familia i aquest merescut descans! ens veiem a la tornada!!!! a mi em queden unes horetes per desconectar!!! oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Petonets guapa

    ResponElimina
  2. Quina família més maca, tens dos nens guapíssims!!
    A gaudir de les vacances guapa, ens veiem a la tornada!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina