diumenge, 6 de febrer del 2011

LLAMINERA DE PORC AMB POMA I FORMATGE DE CABRA


Aquests dies passats anava rumiant quin dinar faria per celebrar el meu aniversari i no trobava res pràctic de fer. En teoria ahir a la nit havia d'anar a veure el Barça al camp i per això buscava algun plat que pogués tenir ja fet i que només s'hagués d'escalfar al moment. Doncs si me n'anava a dormir tard no estaria gaire per cuinar a l'endemà. Al final els plans es van girar totalment i aquesta grip o encostipat no em van deixar acompanyar al Xus a veure al partit però vaig tenir temps per poder avançar coses del dinar d'avui.

Total que pensant en veu alta quin plat faria la Sandra em va recomenar aquesta llaminera. I també la Muntsa la va avalar doncs ella també l'havia cuinat amb molt èxit.

I haig de dir que de totes les vegades que he cuinat la llaminera aquesta vegada sense cap dubte és la que estic més orgullosa del resultat obtingut. Boníssssssssima i el resultat està en que no ha sobrat ni un dels 18 talls que hi havia de carn (i erem 6 a dinar... cal aclarir però que eran talls petits)

La recepta la vaig treure d'aquí i la he fet seguint fil per randa les instruccions. La única i minsa aportació que he fet a una recepta tant bona i tant ben explicada és a l'hora de emplatar, pintar el plat amb un pinzell ben sucadet en crema balsàmica de mòdena i afegir-li al plat un acompanyament de puré de patata.



Us recomano molt aquest plat perquè a més a més de ser molt bo té l'avantatge de que tal i com diuen al Cuinant podeu tenir-lo tot preparat tot i a últim moment posar-lo al forn.

Que vagi de gust!!!

I no volia acabar sense dedicar-li aquest post a la Núria perquè ens va donar la oportunitat de gaudir d'aquestes vistes el dissabte a la nit. Uns el van aprofitar (i amb molta eufòria) i altres no tant però la intenció era boníssima. Gràcies guapa!!!


7 comentaris:

  1. Ei, ja et vaig dir jo que amb aquest plat triumfaries!!!

    ResponElimina
  2. Sí Sandra va ser tot un èxit. Moltes gràcies pels teus consells i asessorament.

    ResponElimina
  3. Una combinació deliciosa i amb l'èxit assegurat. Amb la reducció i el puré també ha de quedar molt bé!

    ResponElimina
  4. Hola Laura ya veo lo bien que te quedó, este plato siempre es de éxito asegurado y viendo la presentación te quedó de restaurante.
    El Palau impressionant.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies noies.

    Tinc grans mestres de les que aprendre!!!! la veritat és que els convidats van quedar molt, molt contents!!! i per tant jo també.

    ResponElimina
  6. Però quin nivell! Quina presentació!!! Ja veig que si vaig passant per aki aprendré moltíssim!!!!!! Felicitats pel bloc!

    ResponElimina
  7. Je,je gràcies pel compliment Núria :) Jo també m'he passat pel teu blog i tot fa molt bona pinta. Em dones moltes idees. I va molt bé visitar altres blogs perquè sempre agafes idees per fer noves receptes o fer les coses d'una altra manera. Et segueixo. Salutacions

    ResponElimina