dimecres, 2 d’abril del 2014

PA DE LLET DE SOJA






Bones,

Fa força temps que no actualitzava el bloc però com tinc receptes que val la pena compartir, aquí hi soc recuperant una de les receptes amb les que vaig col·laborar al web Petit-On

En aquesta ocasió la recepta no és meva sinò de tot un mestre. Generalment amb el pa no acostumo a fer gaires variacions perquè cnara no tinc l'experiència suficient com per improvisar molt. És per això que vaig recòrrer a un dels meus llibres de capcelera. En aquest cas, al llibre Hecho a mano de Dan Lepard. Un magnífic llibre de receptes carregat de fantàstiques fotografies on cada recepta és una nova lliçó. Allà també trobareu un apartat molt interessant de com fer la vostra massa mare i després d'haver-ho probat de fer us el recomano moltíssim perquè ho intenteu a casa. Si ho probeu de fer segur que la fareu servir moltíssim.

Bé, no m'enrotllo i us deixo amb la recepta. El resultat que obtindreu serà un pa tendre, suau amb una molla esponjosa i amb una oloreta. La recepta original porta llet de vaca però el fet de canviar-la per la de soja crec que permet que el pa agafi uns matissos més perfumats. I evidentment la podríeu substituïr per qualsevol beguda vegetal que preferiu (arrós, avena, kamut)

És una recepta senzilla que no requereix de coneixements de fer pa ni de massa mare o sigui que qualsevol que vulgui i que tingui els ingredients a casa la pot fer.

I aquí us explico com !!



Si la feu ja m'explicareu què us ha semblat. Realment a mi em continua semblant màgic veure com creix la massa mentres lleva i veure com s'uneixen quan es couen al forn.  Realment màgic..

Bon profit!!!




4 comentaris:

  1. Te una textura fantástica i las fotos son preciosas. Estic amb tu amb lo del llibre. També el ting i es un llibre a tindre amb compte.
    Petond

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies manu. Doncs sí trobo que el llibre és una molt bona inversió. Em falta temps per poder dedicar-me a fer tantes receptes interessants.

      Elimina
  2. Es veu molt esponjós aquest pa! i és la primera recepta que veig de pa amb llet de soja. Orginal!

    ResponElimina
  3. Puc substituir el xarop d atzavara per mel? Tinc moltes ganes de fer-lo pero no tenim xarop.
    Petonets

    ResponElimina