divendres, 12 de novembre del 2010

"TARTA A LOS TRES TOMATES"



Diumenge va ser l'aniversari del Marc. Va fer 4 anys i me'l miro i no m'ho crec com de ràpid passa el temps. Ell va estar eufòric tot el dia. La visita de la família, uns amics a la tarda, els regals, més regals, sobretot els regals, vaja que s'ho va passar molt, molt bé. Nosaltres vam decidir fer un pica pica per dinar enlloc d'un berenar i em penso que va tenir força éxit. Erem 12 adults i per dinar a taula es feia massa complex i la idea del berenar no em convencia perquè al ser diumenge de seguida es fa molt tard.

Total al que anàvem, el pica-pica era gairebé tot comprat (no tinc temps de cuinar!!) però un parell o tres de coses sí que les vam fer. Entre elles destaquem la truita de patata, ceba i pebrot verd del Xus, la pasta kataifi amb pinya meva i la pasta de full als tres tomàquets meva. La recepta la vaig treure d'un llibre que li vaig regalar a la meva germana de coques salades.

Com podreu veure la recepta original presenta dues possibilitats: fer tu la pasta de full seguint els passos indicats o bé fer servir una de comprada. Us recordo que tinc dos fills i per tant evidentment vaig triar la opció més còmoda i possiblement menys bona tot i que el resultat final de la coca pel meu gust és espectacular. La resta de la recepta la vaig seguir tal qual amb una altra excepció i és que no tenia tomàquets cherry i en el seu lloc vaig posar unes tires de tomàquets deshidratats conservats en oli d'oliva. El puré de tomàquets secs el vaig aconseguir batent amb la túrmix tomàquets deshidratats barrejats amb una mica d'aigua perquè quedés textura de puré.




Espero que us agradi tant com a nosaltres!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Segur que va ser una gran festa d'aniversari! El temps passa volant :)
    Ahir mateix vam fer un sopar per celebrar un aniversari i també vaig portar un pastís de tomàquet molt semblant al teu, quina casualitat, oi? Però enlloc del puré de tomàquet hi vaig estendre mostassa... també va quedar molt bo ;)

    ResponElimina