dilluns, 12 de gener del 2009

Inauguració

Doncs així sense haver-m'ho pensat gaire començo aquest blog. És d'aquestes coses que fàs pis-pas guiada per un impuls i sense gaire meditació... La temàtica, la cuina. I tot ha començat arrel del blog La cuina de casa que m'ha semblat dels més interessants que he llegit mai. De fet m'he enganxat tant que des de que el cónec ja he fet 3 receptes de les que es publiquen allà.
No sé quin dinamisme li puc aportar al blog però m'ha fet gràcia la idea de veure publicades les meves creacions culinàries.
El nom del blog... ummm, el primer que miro de la carta dels postres dels restaurants és si n'hi ha de coulants i és el meu repte. Fer-ne algun que realment em quedi perfecte. També n'he menjat que no m'han fascinat però he menjat d'altres que no podria definir.
Benvingut Coure Coulants!!!!

2 comentaris:

  1. Que guai,
    Vull tastar totes les teves creacions...

    ResponElimina
  2. ostres!! us acabo de descobrir i aixo pinta bé!!

    A mi també em tornen "lelele" els coulants i tinc de dir que estic molt orgullosa dels meus, el que no en puc fer gaire sovint. Simplement pq fins que no en queda cap al congelador no paro de couren i couren i no potser.
    Quan en tinc de fets, esmorzo coulant, per postres coulant, per berenar coulant i per sopar coulant de postres. Ja veieu que no en poc fer molt sovint pq em .....

    Fins aviat i ja us aniré visitant.

    FELICTATS

    ResponElimina