dilluns, 26 de gener del 2009

Celebració a l'oficina







Divendres 12 de desembre a l'oficina vam estar de celebració. Tant la meva companya, la Sandra com jo havíem guanyat unes places i això exigia fer una festassa important.
La Sandra també és molt cuinetes i entre totes dues vam decidir fer quelcom casolà enlloc de comprar l'esmorzar fet. Així doncs vam fer el següent: coques d'escalivada, dauets de formatge El Canadell amb codony, esferificacions de pa amb tomàquet amb fuet, pasta kataifi farcida amb pinya, meló farcit amb crema de foie caramelitzat, pa de truita amb pernil i de dolços la Sandreta va portar unes mousses de pinya individuals molt bones i uns carquinyolis de Sta Maria d'Oló. De postres jo en vaig portar uns bombons i unes roques de cereals i de fruits secs. Ummm, no va quedar res. Benvinguda a l'oficina Sandra!!!

5 comentaris:

  1. Laura (sense Terrassa, eh? ;)), benvinguda a la blogosdefer culinària!!!!
    Ostres, tot aquest bé de Déu de Taula tan ben parada vau fer entre tu i la Sandra???? Impressionant!!! Ara ja pots començar a penjar aquestes receptes, eh? Has de posar les receptes del kataifi de pinya, els bombons i les mousse de pinya je je je...
    El nom del blog i l'explicació de per què aquest nom m'ha encantat. Trobar el millor coulant del món és tot un repte!!!
    Ja et tinc als blogs que llegiré sovint ;)

    ResponElimina
  2. Quin honor Gemma que hagis visitat aquest blog tant incipient. Ja veus que t´he fet bona propaganda i no és per menys. Gràcies per la teva visita. De moment he començat amb fotos i poca informació però prometo penjar les receptes de tot el que vagi fent i per suposat d´això que em demanes :)

    ResponElimina
  3. Alsaaaaa!!el proxim dia que feu un esmorzar aixi ens avisseu amb temps que vindrem tot l'equip de blocaires a esmorzar.

    Recordsss

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord amb la Gemma. No s'hi val a fer denteta amb les fotos i prou. Si vols tenir seguidors al bloc, ja pots començar a penjar receptes. Si ho fas, prometo enllaçar-te des del meu blog, que com saps té milions i milions de lectors diaris :P

    ResponElimina
  5. la vella carmanyola i tant que us convidaríem però no sé si cabreu tots a l´oficina. En sou molts de colla. Gràcies per visitar el blog. M´he apuntat el vostre i l´aniré seguint. De fet ja vaig veure el berenar que havieu preparat per les convidades petites.

    Manel, sí em consta que el teu blog té milions de lectors, ja,ja. La veritat és que les mirades que fan són interessants. Pel que fa a la cuina em penso que no necessites gaires receptes. Tu ja estàs a un nivell!!! gràcies.

    ResponElimina