dimarts, 2 d’abril de 2013

CHOCOLATE CROWN CAKE

 

Fa temps que tinc per casa un motlle de la marca americana Nordic Ware. No son motlles baratos però tenen molt bona fama pel que fa als desmotllats, i les formes que tenen fan que visualment facin molta patxoca.

A més a més de ser macos i desmotllar bé reparteixen molt bé la calor proporcionant una cocció homogènia per tota la coca.

Total que no em falten raons per fer-ho servir. En aquesta ocasió a més a més m'he animat a fer la recepta que venia a l'embalatge del motlle. I aquí us presento el resultat.

Dimarts a les 8 matí,la casa feia un flaire a coca de xocolata que tombava d'esquena. Esmorzar així et fa afrontar el dia d'una altra manera i sinò que li diguin als meus nens que es van aixecar ben contents en sentir la oloreta a xocolata per tota la casa.

Voleu sentir la mateixa olor a casa vostra? doncs aquí us explico com.

INGREDIENTS:

- 1 tassa de sucre (uns 200-220gr)
- 1/2 tassa de mantega pomada (uns 115 grams)
- 2 ous
- 1,5 tasses de farina blanca normal (170 gr)
- 1/2 tassa de llet (125 ml.)
- 1 cullerada de llevat tipus Royal (6 gr)
- Un polsim de sal
- Un polsim de vainilla en pols
- 80 gr. de xocolata negra de cobertura o 60 ml. de sirop de xocolata
- Un polsim de bicarbonat de soda

PREPARACIÓ:

- Preescalfar el forn només de baix a 165º.
- Pinzellar el motlle amb mantega i empolsimar amb farina.
- Barrejar a un bol la mantega i el sucre amb les barilles elèctriques fins que quedi una barreja ben esponjosa.
- Afegeix els ous d'un en un i remenar bé amb cada adicció.
- Afegir tota la resta d'ingredients menys el bicarbonat i el sirop de xocolata/xocolata negra de cobertura i barrejar fins aconseguir una massa ben homogènia.
- Retirar 1/4 part de la massa a un bol i barrejar en ella el bicarbonat de soda i la cobertura de xocolata desfeta.
- Disposar aquesta massa de xocolata al fons del motlle.
- A continuació disposar a sobre la resta de la massa que no està tenyida de xocolata.
- Coure'l al forn uns 35-40 minuts fins que al punxar un escuradents o ganivet aquest surti net.
- Deixar refredar dins el motlle just 10 minuts.
- Desmotllar a sobre d'una reixeta.

I ja el teniu!!!!

Ja sabeu que si us animeu a fer aquesta recepta i voleu compartir el vostre resultat amb mi estaré encantada de rebre'l a courecolants@gmail.com o bé al facebook.


15 comentaris:

  1. Crec que faré la recepta aquesta setmana :) Ja et contaré.
    Besitos, guapa!
    Raquel

    ResponSuprimeix
  2. Oh!! Que booo! Que esponjós i tovet i amb aquest damunt de xocolata... mmmm... Jo també en vull un tall demà per esmorzar... :P

    Un petonet guapa!

    ResponSuprimeix
  3. Ja ho crec que vull sentir la meteixa olor i contemplar la mateixa bellesa del pastís! Però això ja serà més difícil, que no tinc un motllo tan bonic!
    Petons

    ResponSuprimeix
  4. Uau, Laura! Aquests pastissos són d'aquells que no s'assequen i que sempre venen de gust. Amb aquest estil brownie ha de tenir un gust deliciós! Petons

    ResponSuprimeix
  5. Ai, Laura, crec que sento l olor d'aqui! A me, ha quedat precios! Gracies per la recepta.
    Petons, Montse

    ResponSuprimeix
  6. Me gusta este bizcocho bicolor, espectacular. Besos!

    Ana

    ResponSuprimeix
  7. quina pinta més esponjosa. Irresistible, segur. Petons!

    ResponSuprimeix
  8. Tinc moltissimes ganes de tenir un motlle Nordicware, els resultats son espectaculars. I la coca es veu bonissima. xx

    ResponSuprimeix
  9. nordicware!! m'encanta! haurem de fer un Catalan ware més econòmic però! :p El pastís té una pinta excel·lent!

    Roger

    ResponSuprimeix
  10. T'ha quedat ben bonic, Laura, m'encanta el joc de dues masses. Jo també tinc un motllo de NordicWare (oi que pesen una tona??) tot i que només el vaig fer servir un cop per estrenar-lo.

    Molt bon profit!

    ResponSuprimeix
  11. Quina pintorra nena! A mi els bundt cakes m'acostumen a sortir bonyeguts per baix jajaja
    Petonets
    Sandra

    ResponSuprimeix
  12. Hola bonica!!!quina pintassa nena, això ha de ser boniiiissim!!

    Tinc un repte de pastissos de formatge, dolços i salats...el premi son un parell de llibres ben xulos!! I com se que t'agraden els pastissos de formatge...doncs m'encantaria que participessis.

    Un petonas

    ResponSuprimeix
  13. Sí que volem!!! :D m'encanta!! avui la meva mare ha fet brownies i també feia una oloreta... Vaja, que ma germana i jo semblavem nenes petites ;)
    Aquests motlles sí que tenen molta fama, i no m'estranya... t'ha quedat perfecte! :)
    Petonets guapa!

    ResponSuprimeix