Avui 27 de setembre fa uns quants anys va néixer una de les bloggers més influents del panorama gastroblocaire actual. Una persona alegre, dinàmica, enginyosa amb grans habilitats a la cuina. Una persona agradable que té sempre un comentari amable i sincer sobre allò que prepares.
Quan traspasses la frontera del bloc i la coneixes en persona resulta ser tal i com la imaginaves. La veritat és que és una d'aquelles persones que saps que sempre tens a l'altre costat de la pantalla per opinar sobre allò que preguntis, suggereixis o preparis i també per ensenyar-te les seves propostes gastronòmiques sempre originals i agossarades, en definitiva molt atractives i molt ben explicades amb textos on s'escolen alguns detalls de la seva vida.
Què, ja sabeu de qui estic parlant?
Coneixeu El món de juju? doncs la Juju, la Judith és la que està darrere del bloc i avui és el seu aniversari. No podia estar-me de desitjar-li Moltes Felicitats amb un aperitiu que comptés amb un dels ingredients que més li agraden: el formatge.
I perquè un aperitiu? doncs perquè les seves amigues rul·leres que la coneixen molt bé van pensar que donat que li agrada molt tapejar, una tapa o aperitiu glamourós seria el millor homenatge en el seu dia. És per això que estic desitjant veure quina tapeta li han preparat la Sandra, la Moni i la Paula.
Pel que fa a la recepta, el passat Nadal una amiga meva, la Sandra, va portar a la feina aquest raïm i a tots ens va conquerir. No és cap novetat dir que el raïm i el formatge es porten la mar de bé. Ella, va extreure la recepta d'un dels blocs de capçalera que tenim, el de La Cuina de Casa de la Gemma i aquí teniu la meva versió.
INGREDIENTS:
- Raïm blanc o negre
- Medallons de formatge de cabra
- Festucs o sèsam per decorar
- També podem afegir unes gotes de mel o de crema balsàmica a les culleres (opcional)
PREPARACIÓ:
- Aixafar amb una forquilla el formatge de cabra fins que quedi fet una pasta.
- Treure la part de dalt dels grans de raïm com si fos un barretet i despinyolar els grans i també treure-li una miqueta de la base perquè es puguin aguantar drets els grans.
- Amb una cullera petita anar farcint els grans de raïm amb el formatge fins que sobresurtin una mica
- Decorar amb sèsam torrat o amb festucs trinxats o oberts per la meitat
- També podem afegir un rajolí de crema balsàmica o de mel a les culleres on reposa el raïm perquè potenciarà més el contrast de sabors.
Judith, et desitjo que passis un dia fantàstic, que continuïs sent tant feliç com ho ets ara i et desitjo molts èxits i molta sort en tot allò que facis.
Per mi ha sigut una sort molt gran conéixe't i tenir-te sempre a l'altra banda.
Un petó ben fort.
ostres Laura!!! quines paraules, mare meva. cóm preteneu amb aquestes entrades que em posi a dormir???? sou uns solets!!!! ara somiaré amb tapetes per culpa vostra, aiaiaiaiiaiaia. un milió de gràcies!!!
ResponEliminaUNA BONA IDEA!!!
ResponEliminaMil gracies i bon dijous!!!
Conxita
Que bona idea!:)
ResponEliminapetons
Això és un mos i lo demés són tonteries!! Quina dedicatòria més maca li has fet a la super Juju! :_)
ResponEliminaPetonets guapa!
Sandra
No se si quedar-me amb la recepta o la dedicatòria que li has fet... Bé em quedo amb les dues. Petonets
ResponEliminaQue bonic Laura! Aquesta recepta me l'enduc, estic segura que m'encantarà, jo també sóc molt formatgera!
ResponEliminaSaps que no he provat aquesta combinació?? queda apuntada!!
ResponEliminapetonets
Ben fàcil, ben original i ben bò que ha d'estar!
ResponEliminaUn tastet molt bo amb la combinació de la fruita i el formatge, m'agrada. Petons!
ResponEliminaAna de. 5 sentidos en la cocina
Xulisim!!! Queda de luxe i es facil. M'agrada molt. Petons
ResponEliminaHola bonica!!!!Doncs la Judith ja pot estar contenta amb les receptes que corren dedicades a ella!!jejeje.....i com a aperitiu, m'ha encantat!!!!petons
ResponEliminaQuin entrant tan bonic (i perefecte per a Nadal! t'imagines prendre's els 12 grans de raïm així amb les campanades? :-) Molt maca la foto, per cert, quina canya de macro.
ResponEliminaPetons i moltes felicitats a la Judith! (jo també vaig nèixer un 27 però de novembre)
Quin aperitiu més original!!! M'agrada moltíssim, i això que el formatge de cabra no és dels meus preferits!
ResponEliminaQuines paraules més maques que li has dedicat a la Judith!!
Petons!
Laura, he dejado un regalito en mi blog para ti. Besitos.
ResponEliminaQuin mós més bo!!! i a sobre amb aquesta combinació de raïm i formatge, deliciós!! T'ha quedat una entrada molt bonica, petonets guapa!
ResponEliminaUn mos molt xulo però segur que a la Judith li van agradar molt més les teves paraules!;)
ResponEliminaBon cap de setmana!
Molt bones aquestes mossadetes!! segur que a la blocaire més fashion i explosiva li han encantat.
ResponEliminapetonets
i tant! Raïm i formatge lliguen a la perfecció!!! Un tastet ideal per celebrar el cumple de la Judith! Felicitats!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Imagino a la Judith llegint!:)))) segur que li ha encantat i la recepta també!! com a mi. Petons
ResponEliminaQuin detallet més macu per la Judit!
ResponEliminauna tapa molt senzilla, però molt resultona!!
és una combinació perfecta!!
ptns!!
Una dedicatòria molt bonica!!!
ResponEliminaI el mos, molt original, tant que me l'emporto pel porper sopar tipus buffet.
Petons guapa
Un aperitivo bien original, y llevando queso de cabra seguro que en mi mesa triunfa!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/