dijous, 27 de setembre del 2012

MOS DE RAÏM I FORMATGE DE CABRA PER A LA JUDITH




Avui 27 de setembre fa uns quants anys va néixer una de les bloggers més influents del panorama gastroblocaire actual. Una persona alegre, dinàmica, enginyosa amb grans habilitats a la cuina. Una persona agradable que té sempre un comentari amable i sincer sobre allò que prepares.

Quan traspasses la frontera del bloc i la coneixes en persona resulta ser tal i com la imaginaves. La veritat és que és una d'aquelles persones que saps que sempre tens a l'altre costat de la pantalla per opinar sobre allò que preguntis, suggereixis o preparis i també per ensenyar-te les seves propostes gastronòmiques sempre originals i agossarades, en definitiva molt atractives i molt ben explicades amb textos on s'escolen alguns detalls de la seva vida.

Què, ja sabeu de qui estic parlant?

Coneixeu El món de juju? doncs la Juju, la Judith és la que està darrere del bloc i avui és el seu aniversari. No podia estar-me de desitjar-li Moltes Felicitats amb un aperitiu que comptés amb un dels ingredients que més li agraden: el formatge.

I perquè un aperitiu? doncs perquè les seves amigues rul·leres que la coneixen molt bé van pensar que donat que li agrada molt tapejar, una tapa o aperitiu glamourós seria el millor homenatge en el seu dia. És per això que estic desitjant veure quina tapeta li han preparat la Sandra, la Moni i la Paula.

Pel que fa a la recepta, el passat Nadal una amiga meva, la Sandra, va portar a la feina aquest raïm i a tots ens va conquerir. No és cap novetat dir que el raïm i el formatge es porten la mar de bé. Ella, va extreure la recepta d'un dels blocs de capçalera que tenim, el de La Cuina de Casa de la Gemma i aquí teniu la meva versió.

INGREDIENTS:

- Raïm blanc o negre
- Medallons de formatge de cabra
- Festucs o sèsam per decorar
- També podem afegir unes gotes de mel o de crema balsàmica a les culleres (opcional)

PREPARACIÓ:

- Aixafar amb una forquilla el formatge de cabra fins que quedi fet una pasta.
- Treure la part de dalt dels grans de raïm com si fos un barretet i despinyolar els grans i també treure-li una miqueta de la base perquè es puguin aguantar drets els grans.
- Amb una cullera petita anar farcint els grans de raïm amb el formatge fins que sobresurtin una mica
- Decorar amb sèsam torrat o amb festucs trinxats o oberts per la meitat
- També podem afegir un rajolí de crema balsàmica o de mel a les culleres on reposa el raïm perquè potenciarà més el contrast de sabors.
 

Judith, et desitjo que passis un dia fantàstic, que continuïs sent tant feliç com ho ets ara i et desitjo molts èxits i molta sort en tot allò que facis.

Per mi ha sigut una sort molt gran conéixe't i tenir-te sempre a l'altra banda.

Un petó ben fort.

22 comentaris:

  1. ostres Laura!!! quines paraules, mare meva. cóm preteneu amb aquestes entrades que em posi a dormir???? sou uns solets!!!! ara somiaré amb tapetes per culpa vostra, aiaiaiaiiaiaia. un milió de gràcies!!!

    ResponElimina
  2. UNA BONA IDEA!!!
    Mil gracies i bon dijous!!!
    Conxita

    ResponElimina
  3. Això és un mos i lo demés són tonteries!! Quina dedicatòria més maca li has fet a la super Juju! :_)
    Petonets guapa!
    Sandra

    ResponElimina
  4. No se si quedar-me amb la recepta o la dedicatòria que li has fet... Bé em quedo amb les dues. Petonets

    ResponElimina
  5. Que bonic Laura! Aquesta recepta me l'enduc, estic segura que m'encantarà, jo també sóc molt formatgera!

    ResponElimina
  6. Saps que no he provat aquesta combinació?? queda apuntada!!

    petonets

    ResponElimina
  7. Ben fàcil, ben original i ben bò que ha d'estar!

    ResponElimina
  8. Un tastet molt bo amb la combinació de la fruita i el formatge, m'agrada. Petons!

    Ana de. 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  9. Xulisim!!! Queda de luxe i es facil. M'agrada molt. Petons

    ResponElimina
  10. Hola bonica!!!!Doncs la Judith ja pot estar contenta amb les receptes que corren dedicades a ella!!jejeje.....i com a aperitiu, m'ha encantat!!!!petons

    ResponElimina
  11. Quin entrant tan bonic (i perefecte per a Nadal! t'imagines prendre's els 12 grans de raïm així amb les campanades? :-) Molt maca la foto, per cert, quina canya de macro.

    Petons i moltes felicitats a la Judith! (jo també vaig nèixer un 27 però de novembre)

    ResponElimina
  12. Quin aperitiu més original!!! M'agrada moltíssim, i això que el formatge de cabra no és dels meus preferits!
    Quines paraules més maques que li has dedicat a la Judith!!
    Petons!

    ResponElimina
  13. Laura, he dejado un regalito en mi blog para ti. Besitos.

    ResponElimina
  14. Quin mós més bo!!! i a sobre amb aquesta combinació de raïm i formatge, deliciós!! T'ha quedat una entrada molt bonica, petonets guapa!

    ResponElimina
  15. Un mos molt xulo però segur que a la Judith li van agradar molt més les teves paraules!;)
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  16. Molt bones aquestes mossadetes!! segur que a la blocaire més fashion i explosiva li han encantat.
    petonets

    ResponElimina
  17. i tant! Raïm i formatge lliguen a la perfecció!!! Un tastet ideal per celebrar el cumple de la Judith! Felicitats!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  18. Imagino a la Judith llegint!:)))) segur que li ha encantat i la recepta també!! com a mi. Petons

    ResponElimina
  19. Quin detallet més macu per la Judit!
    una tapa molt senzilla, però molt resultona!!
    és una combinació perfecta!!
    ptns!!

    ResponElimina
  20. Una dedicatòria molt bonica!!!
    I el mos, molt original, tant que me l'emporto pel porper sopar tipus buffet.
    Petons guapa

    ResponElimina
  21. Un aperitivo bien original, y llevando queso de cabra seguro que en mi mesa triunfa!!
    http://juegodesabores.blogspot.com.es/

    ResponElimina