diumenge, 28 d’octubre del 2012
GALETES DE XOCOLATA BLANCA I NOUS
La primera vegada que vaig fer galetes vaig pensar ..com és que no m'he animat abans a fer-les???
I és que fer galetes és senzill, assequible i a més a més ràpid ja que de seguida obtens el resultat. La cuina m'encanta però a vegades se'm passa el temps lent esperant davant del forn per veure què tal surt un determinat experiment. En canvi fer galetes és ideal per impacients. És tant curt el temps que has d'esperar que val la pena intentar-ho.
D'aquestes galetes que us proposo avui ja no queden ni les engrunes i en general han agradat molt a tothom que les ha tastat tot i que pel que he vist han tingut més èxit amb els adults que amb els petits. Com son tant senzilles de fer i requereixen d'uns ingredients que de ben segur teniu a casa no teniu excusa per no preparar-les vosaltres mateixos i comprovar què us semblen.
I ara us explico com fer-ho,
INGREDIENTS: (Surten unes 24 galetes)
- 125 gr. de mantega a temperatura ambient
- 125 gr. de sucre moré
- 1 ou batut
- 200 gr. farina leudante
- 1 pèssic de sal
- 125 gr. de xocolata blanca esmicolada a trossets
- 50 gr. de nous esmicolades
PREPARACIÓ:
- Batre la mantega amb el sucre en un bol fins que estigui esponjosa la barreja.
- Afegir l'ou poc a poc sense deixar de batre.
- Afegir la farina i la sal tamissada per sobre i remenar bé.
- Incorporar els trossos de xocolata blanca i les nous esmicolades
- Anar agafant porcions petites de massa, fer boletes, aixafar-les amb les mans i anar disposant les porcions a sobre d'una plata folrada amb paper de forn.
- Hem de deixar espai suficient entre les galetes per evitar que quan es coguin es toquin unes a les altres ja que sempre creixen una mica.
- Coure les galetes al forn preescalfat a 180º durant 10 o 12 minuts fins que estiguin ben rosses.
- Deixar-les refredar del tot a una reixeta metàl·lica abans de servir-les.
Amb aquesta recepta participo al repte mensual que ens proposen els nostres amics del Memòries d'una Cuinera i que aquest mes d'octubre ens proposava cuinar galetes. Si us animeu a fer-les ja sabeu que m'encantaria que m'ho diguéssiu i m'enviéssiu una foto de la vostra versió.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Pels ingredients que porten, han d'estar ben bones. Sempre he tingut curiositat per saber el gust que aporta la xocolata blanca, mmmmm...
ResponEliminaBona recepta per a la tardor ;-)
Petons
uaaa tenen un aspecte mantecós que se'm fa la boca aigua només de mirar-les! fantastiques aquestes galetes amb aquest toc que li has donat! petons
ResponEliminaMi catalán solo da para entenderlo todo, las galletas tienen que estar deliciosas, además se ven facilitas, cualquier día de estos las hago.
ResponEliminaPetons
Que delicia!!!
ResponEliminaJo les faig igual nomes que amb xocolata negre i diferents fruits secs.Moltes vegades faig el doble de cantitat i abans de mesclar amb la xocolata i els fruits secs reperpeixo la massa en tres boles i a cada una i afegueixo diferents ingredients i despres els faig diferenta forma (redones, triangulars,cuadrades etc.)Ara fà temps que no en faig......... SON MASSA BONES!!!!!!!i un no es cansa de menjar-les
ResponEliminaJo en faig unes de semblants i volen literalment! Les galetes són addictives!!!
ResponEliminaLes galetes són d'aquestes receptes que et donen molt respecte fins al dia que comences a preparar-les i ja no et pots parar.
ResponEliminaBoníssima la teva proposta i la presentació preciosa.
Petonets i bon diumenge,
Palmira
Les galetes son totes marevelloses, però de xocolata blanca son la meva perdició. Així que aquestes...prenc nota!
ResponEliminaTot el que porten es bonissim! Feliç diumenge!
ResponEliminaEs veritat que el primer cop que fas galetes sempre penses que perque no ha¡o has fet abans... Delicioses aquestes galetes!! Petons
ResponEliminatens tota la raó...és super gratificant fer galetes!!!! aquest cop no t'en agafo cap...que sóc alèrgica a les nous! xo t'han quedat fantàstiques!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Una autèntica delícia...m'encanta fer galetes els diumenges a la tarda!!!
ResponEliminaPetonets i bona setmana!
boníssimes!! a mi m'encanta la xocolata blanca i combinada amb nous és un encert segur!!
ResponEliminapetonets
No només bones, Laura, sinó també molt ben presentades! M'agraden les teves galetes.
ResponEliminaQue bones Laura!!!! quan les fem ja t'ho farem saber!!!!
ResponEliminapetonets
El Lluc i jo seiem davant del forn a mirar com es couen les coses, som rarets, oi? ja,ja,ja
ResponEliminaBones i molt maques presentades.
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
ja són al forn :) quines ganes de tastar-les! mmmm... :P
ResponEliminaDoncs a nosaltres ens ha passat el mateix!!
ResponEliminasembla estrany, però mai haviem fet galetes, tot i q molts cops m'ho havia plantejat però no m'acabava de decidir!
I gràcies al Memòries ens hi hem hagut d'atrevir!!
No poden pas estar dolentes amb aqts ingredients!!
ptns!!
holaaaaaaaaaaaa! a casa aquestes galetes no duren ni 5 min!!!! tinc dos fans de la xocolata blanca. Moltíssimes gràcies solet per participar. petonets i fins aviattttttttttttttttt! ,)
ResponEliminaApa!!! Xocolata blanca... mmmm que bones i quina gana!!!
ResponEliminaJo em considero una cuinera impacient... molt impacient.
I a casa aquestes galetes no duren ni tan sols un minut ;)
Una abraçada
He fet els deures! Són unes galetes molt i molt bones!!! Gràcies!
ResponElimina