Avui no us porto una recepta sinò que us vull fer partíceps d'una de les activitats de promoció turística de Terrassa que està tenint més èxit en aquests darrers anys.
Aquesta tarda i convidada pels nostres amics de La Terrassa del Museu he assistit a la presentació del programa Tardor de caça i bolets de la ciutat de Terrassa.
La presentació s'ha fet a la Casa Alegre de Sagrera i només poder fer una passejada per aquesta joia modernista ben ha valgut la pena. El programa inclou una sèrie d'activitats, com tallers i aules de cuina, concursos, excursions, rutes turístiques i també les ineludibles Jornades Gastronòmiques de la Caça i el Bolet que aquest any ja arriben a la seva quinzena edició.
Després de la presentació, alguns dels restaurants participants ens han fet un tastet del que seran els plats que conformen els menús que es serviran mentre durin les Jornades.
I aquí us deixo amb algunes imatges del que us podreu trobar si us animeu a tastar alguns dels menús dels restaurants participants.
Mandonguilles de cérvol de La Mola Hotel
Crema de rossinyols de La Mola Hotel
Pastís de castanyes de La Mola Hotel
Estofat de soja blanca ecològica amb ceps, rossinyols i citronella del restaurant Despertares
Escuma de bolets amb tòfona i cruixent de carxofa del restaurant L'Alegria del Teatre
Caneló de bolets amb beixamel de trompetes de la mort del Restaurant Premiere
Risotto de ceps i café del restaurant La Terrassa del Museu
Trufes de xocolata, taronja i castanyes del Restaurant La Terrassa del Museu
I per últim us deixo amb una imatge del moviment que tenien els cuiners a la presentació. A la foto la xef de La Terrassa del Museu, la Sílvia Hernández preparant el risotto.
A mi m'ha semblat que la cosa promet i nosaltres a la que puguem ens escaparem. I vosaltres...us animeu a venir a Terrassa i tastar alguna d'aquestes delícies?
Tens tota la raò, la cosa promet molt, crec que els canalons de bolet són una maravella.
ResponEliminaque pena que ens quedi tan lluny :o(
Petonets,
palmira
Jo m'apunto! Ens veiem a Terrassa!
ResponEliminaEli
Ei Laura, quina pinta que fa tot. I els bolets que cuineu a Terrassa d'on són? ;) Que bé que t'ho muntes no? Quedem un dia i anem a dinar i tastem alguna d'aquestes exquisitats?
ResponEliminaI tant que promet! Gràcies per la informació. Jo sóc de Sabadell, ho tinc molt a prop! Encara que diguin que tenim els enemics a Terrassa... ni cas! He he. Petonets, Laura
ResponEliminaEntre Tarragona i Terrassa, estem "tocats del bolet". Unes molt bones ofertes.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani