diumenge, 3 d’abril del 2011

MAGDALENES TRADICIONALS









Aquest cap de setmana he tornat a fer magdalenes. En aquesta ocasió he probat una recepta de la Su de webos fritos que fins i tot ens proporciona un video tutorial de com fer-les. La recepta és molt, molt senzilla i està impecablement explicada. El resultat són unes magdalenes esponjoses i molt bones. Aquesta vegada he fet minimagdalenes que pels nens em va millor en aquest format. I he innovat pel que fa a les càpsules de les magdalenes ja que les he fet jo amb paper de regal seguint les genials instruccions que Clemenvilla té al seu blog Bocados de cielo.

Ingredients: (Surten unes 18 magdalenes de mida normal. Jo vaig fer minimagdalenes amb aquest motlle i em van sortir 24 i em va sobrar massa per 6 magdalenes de mida normal)

- 50g. Suc taronja natural
- 200 g. Sucre
- 220g. Farina normal
- 4 ous petits
- 200g oli d' oliva suau
- 1 sobre llevat Royal
- 1 pessic de sal

Preparació:

- Batre en un bol amb la batidora de barilles els ous amb el suc de taronja i el sucre fins que la barreja hagi augmentat el volum i es torni molt escumosa. (uns 6 minuts)
- Afegir l' oli i barrejar 15 segons amb les barilles.
- Anar incorporant la farina, el llevat i la sal tamissats amb un colador i remenar amb les varilles suaument per evitar que la barreja es desmunti.
- Omplir els motlles fins un dit de la vora ( a mi, al igual que recomana Su em funciona millor fer servir les càpsules o motlles de paper dins els motlles de muffins ( de silicona o d' alumini) ja que així la massa creix més controlada i la forma de la magdalena també queda més maca i no se t'escampa a lo ample.
- Just abans d' entrar-les al forn empolsimar-les amb sucre.
- Coure al forn prèviament escalfat a 180 graus uns 12 minuts ( jo li poso només calor de baix)

I ja tenim unes exquisides magdalenes!!! Ah i si teniu temps animeu-vos a fer vosaltres mateixos els motlles de paper perquè tindreu unes magalenes molt personalitzades.

Per cert prometo noves i bones receptes (o això espero) ja que divendres em vaig comprar dos llibres de postres carregats d'unes receptes irresistibles que intentaré transmetre-us de la millor manera posible. Us mantindré informades!!!

7 comentaris:

  1. Però que bones!!! Tenen una pinta deliciosa, m'emporto la recepta jejejje I veig que ja m'has posat el vas de llet i tot amb lo que m'agrada sucar-les ;)

    Un petó!

    ResponElimina
  2. Que presentación mas original. Te seguimos
    http://minovioaprendeacocinar.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. vols dir que no t'estàs passant amb tanta creativitat? jeje! ànims i segueix així!

    ResponElimina
  4. Nosaltres les hem probat i són realment boníssimes!! Que xulo el bloc ja me l'he posat a les pàgines dels meus preferits a veure si provo alguna recepta de les teves que fan una pinta...
    Anna.

    ResponElimina
  5. Hola noies, moltes gràcies pels vostres comentaris.

    Anniki ja sabia jo que se't farien més atractives amb el got de llet. Jo acabades de fer m'agraden sense sucar però a l'endemà ben sucadetes. Ummmm

    Minovioaprendeacocinar, (original el nom, je,je) gràcies pel comentari.

    Sandra potser estàs molesta perquè aquestes magdalenes no te les he donat a tastar?? els teus consells m'ajuden i molt.

    Moltes Gràcies Anna. Quina ilu veure un comentari vostre al blog. Si proves de fer alguna cosa ja m'explicaràs. Ara però vosaltres teniu el gran repte de preparar mones, oi? ja tinc ganes de veure quines coses més originals prepareu.

    ResponElimina
  6. Gènial!!! Sembla mentida que el paper no es cremi al forn!!!
    Probaré de fer aquesta decoració!!!

    ResponElimina
  7. Xavi, Laura, Berta proveu a fer-ho. Es poden triar papers de princeses i la Berta no es resistirà. Clar que la Berta em sembla que no li deu fer el lletj a cap magdalena vingui en el format que vingui, oi? ja,ja. Petonets i gràcies pels vostres comentaris.

    ResponElimina