dimecres, 19 de desembre de 2012

TURRÓ DE XOCOLATA TIPUS "SUCHARD"



 
Si hi ha alguna cosa que no falta aquests dies a la blogosfera son idees i receptes pels àpats de Nadal. A vegades m'aturo a pensar què feiem abans quan no teniem internet? crec que ens passàvem idees per telèfon, receptes a mà o potser feiem més ús dels llibres de cuina que podiem tenir a casa. Però ara gaudeixo tant!!!! Tenim tantes opcions al nostre abast per poder triar la que millor s'adapti a les nostres preferències, al nostre pressupost, als nostres ingredients...

Jo avui us porto un bàsic. Segur que aquest tipus de turró de xocolata i arrós inflat és un dels dolços que no falta a la majoria de les cases i per això m'he decidit a fer la meva versió.

La recepta venia acompanyant un motlle de silicona per turrons (la meva darrera adquisició) i la veritat és que el resultat és molt bo. Ben bé podries pensar que t'estàs menjant un autèntic "Suchard". Si us animeu, no trobareu recepta més fàcil i senzilla que aquesta.

El truc, tenir un praliné d'avellana a casa. Jo vaig fer servir aquest de Home Chef que pots trobar online en moltes webs diferents. (com per exemple aquesta)


INGREDIENTS:

- 250gr. de xocolata amb llet 
- 150gr. praliné d'avellana
- 6 cullerades soperes d'arrós inflat (jo vaig fer servir Choco Krispies)

PREPARACIÓ:

- Fondre la xocolata amb llet o bé al foc al bany maria o bé al microones segons instruccions del fabricant.
- Escalfar el praliné també al foc o al microones 
- Barrejar la xocolata amb llet desfeta amb el praliné d'avellana.
- Afegir les cullerades d'arrós inflat i remenar tota la barreja
- Abocar sobre un motlle de silicona o sobre un motlle folrat amb paper antiadherent i deixar refredar a la nevera
- Desmotllar, treure el paper i posar-lo en una caixa per presentar-lo o a una safata per servir.

OBSERVACIONS:

Jo faig servir caixes per turrons comprades a una botiga de Terrassa que ven ingredients i productes de pastisseria.

Per la extensió de la recepta podreu deduïr que es tracta d'una recepta molt senzilla.

A les companyes de feina i company els va agradar molt. I vosaltres, us animeu aquest Nadal a servir torró fet a casa?


 



14 comentaris:

  1. Que bons que son els torrons!!!
    Ptns i Bon Nadal!!!
    Lourdes.

    ResponElimina
  2. Ei!! Aquest és dels que m'agraden a mi!! Segons com, el tasto i torno a sentir-me com un infant... que eren els que més m'agradaven!! ha ha .Bo, bo... petons!

    ResponElimina
  3. Que bons!!!! Jo ahir vaig repetir, en vaig fer dissabte i ahir en vaig tornar a fer, el que passa és la meva recepta també porta xocolata negra. Als nens no hi va agradar tan per això ahir vaig canviar una mica la recepta i la xocolata negra no era 70% cacao, sinó 52%. A veure si aquesta vegada els hi agrada més, sinó faré la teva recepta!
    Per cert, on compreu les caixes?
    Una forta abraçada, guapa, i que tinguis molt bones festes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gemma, les caixes les vaig comprar a una botiga de Terrassa que es diu Crec Crec a la Plaça del Progrés.

      Un petó i Bones Festes!!!

      Elimina
  4. Té molt bona pinta, però aquest any ja he fet prou dolços, el guardaremo pel 2013, però que consti que no he dit que esperariem el nadal 2013 :o)
    Petonets,
    palmira

    ResponElimina
  5. El típic torró que mai falla. Petons!

    Ana

    ResponElimina
  6. Mmmmmm quina pinta !!!! praliné d'avellana? com es fa?
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  7. Je je aquest era el meu turró preferit de petita! Bé i ara de gran ;-) boníssim!

    ResponElimina
  8. Això s'ha de porbar sí o sí. T'ha quedat de luxe!!

    ResponElimina
  9. Qué bueno que se me ocurrió pinchar en tu facebook y así pude llegar aquí!!! Vi tus panetones!!! Y que maravilla de turrón con praline de avellanas... quiero hacerlo!!!
    Te sigo!!
    un beso,

    ResponElimina
  10. Tiene una pinta estupenda.

    Desde la Gata Curiosa queremos desearte una Feliz Navidad.
    besos

    ResponElimina
  11. Ets pots creure que a casa mai hem tingut costum de menjar Suchard? I jo quan anava pels llocs rampinyava amb tot el que podia! jajaja M'apunto la teva versió... però per l'any que ve, que començo a estar saturada de torrons, panettones, etc :P
    Petonets carinyo!
    Sandra

    ResponElimina
  12. L'acabo de fer pero amb xoco 70%, ja et diré si té exit. Es pel tió ;)

    ResponElimina