Quants dies sense publicar!!! sempre em venen bé els primers dies de mes per descansar i prendre inspiració i així arrencar el mes que entra amb més energia i idees noves però aquest mes m'he passat....
Així que avui, una mica abans del que toca, us presento la meva proposta a la recepta del 15. El repte d'aquest mes era ben senzill...ENTREPANS... i no hi havia excusa per no participar. Tant senzill que m'ha costat pensar quin entrepà presentava perquè m'agraden tots.
Al final em vaig decidir per aquest entrepà integral.
El pa integral el vaig fer seguint aquesta recepta de la Su de webosfritos. Son receptes senzilles i explicades d'una manera magistral. El resultat del pa em va encantar.
I pel que fa al contingut, aquí teniu els ingredients que vaig posar.
INGREDIENTS (Per 1 persona):
- 1 llesca de pa integral
- 1 filet de pit de pollastre a la planxa
- Crema de formatge (tipus philadephia o alguna variació amb herbetes)
- Un grapadet de nous
- Radiccio o mezclum d'enciams
- Canonges
PREPARACIÓ:
- Tallar la llesca de pa a la meitat
- Passar el filet de pit de pollastre a la planxa i reservar
- Untar les parts interiors del pa amb la crema de formatge
- Disposar els enciams, el pollastre i per acabar el grapadet de nous
SUGGERIMENTS:
Per presentar-lo, he fet servir una broqueta per evitar que es desmuntés. Això és recomanable per qualsevol entrepà que agafi certa alçada (per cert la idea de presentació li he copiat a un company de feina al que li vaig demanar inspiració. Je,je.)
A gaudir de l'entrepà!!!!!!!!!!
OBSERVACIONS:
Una vegada més tinc que donar les gràcies a la meva parella per no queixar-se per menjar-se els plats freds i per deixar-se fotografiar menjant o intentant-lo. Ji,ji. Deu ser dur ser familiar d'un gastroblogger...
Nois de la recepta del 15 a veure si torneu a batre el vostre propi record de recull de receptes perquè la proposta convida a no saltar-se la convocatòria!!!!!!!!
Hola Laura!!! :D
ResponEliminaQue xulo l'entrepà!!! I a part t'has fet tu mateixa el pa! Tota una artista!!
Això que dius sobre si és dur ser familiar d'un gastroblogger imagino que en part sí pel que fa a les esperes, però queden recompensats a l'hora de menjar-se els plats! ;)
Molts petons!!!
Com m'agraden els entrepans que surten de lo normal!! aquest a part de ser complet és una deliciaa!! petoons
ResponEliminaBoníssim Laura. Bo i sa, què mé volem? El pa integral sempre el trobo fantàstic per a fer entrepans.... petons
ResponEliminaAra faria un mos!!! quins ingredients mès exquisits!
ResponEliminaM'encanta aquesta barreja d'ingredients! Són els millors entrepans, per mi. Petons!
ResponEliminaAixó si que és un entrepá de luxe. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
ole ole!! per fi una altra recepta!!!! el pa t'ha quedat genial, i el farcit és bonísssssssssim. Molts petonets guapi
ResponEliminaQuina xulada reina!!Aquest tipus d'entrepans m'encanten, i a sobre amb el pa fet per tu ja és la bomba! I tot el que hi has posat, clar!
ResponEliminaRecorda de deixar-nos l'enllaç! ;)
Moltes gràcies per participar carinyo!
Petons
Sandra
jajajaja, si es que tenim unes parelles que tenen una paciència!! A casa pasa el mateix. Aquest entrepà te una pinta tan i tan bona... Petons!
ResponEliminaJejejejej pobre que impacient deuria estar! amb la oloreta que havia de fer aquest entrepà...!! quantes idees que estic agafant, m'encanten els de pit de pollastre i fa mooolt temps que no en menjo, i enlloc de maionesa és molt bona idea la crema de formatge! el pa t'ha quedat super bé :) petonets guapa!
ResponEliminaTercera vegada que escric el comentari... a veure si no em surt error!!! m'ha agradat moltíssim Laura!! els de pit de pollastre m'encanten, i jo que sovint m'hi poso maionesa... ara la substituiré per la crema de formatge! :) Pobre quina paciència que va tenir, amb la oloreta que deuria fer eh? petonets guapa!
ResponEliminaUhmmm!!! Una combinació genial!!! M'agraden molt els entrepans amb pit de pollastre....
ResponEliminaPtns
Nyam, nena, com m'agrada el pit de pollastre als bocatas, em recorda moltíssim a un durum kebab i m'encanten :-D
ResponEliminaUna pinta fabulosa!
Bon profit i petons
Laura, un super entrepà!
ResponEliminaNani
Uauuu Quina delicia!!!! petons
ResponEliminaBona nit Laura!!!!
ResponEliminaQuants dies... he de dir que sempre és una alegria passejar pel teu bloc.
Boníssim l'entrepà, l'apunto a la llista!!
Cuida't i una abraçada.
Alçaaaaa!!! formidable, excel.lent, adictiu!!! jo acabaré dinant bocates cada día:))) UMMMM
ResponElimina