dilluns, 14 de maig de 2012

ENTREPÀ INTEGRAL DE PIT DE POLLASTRE, CANONGES, CREMA DE FORMATGE I NOUS

Quants dies sense publicar!!! sempre em venen bé els primers dies de mes per descansar i prendre inspiració i així arrencar el mes que entra amb més energia i idees noves però aquest mes m'he passat....

Així que avui, una mica abans del que toca, us presento la meva proposta a la recepta del 15. El repte d'aquest mes era ben senzill...ENTREPANS... i no hi havia excusa per no participar. Tant senzill que m'ha costat pensar quin entrepà presentava perquè m'agraden tots. Al final em vaig decidir per aquest entrepà integral. El pa integral el vaig fer seguint aquesta recepta de la Su de webosfritos. Son receptes senzilles i explicades d'una manera magistral. El resultat del pa em va encantar.

I pel que fa al contingut, aquí teniu els ingredients que vaig posar.

INGREDIENTS (Per 1 persona):

- 1 llesca de pa integral
- 1 filet de pit de pollastre a la planxa
- Crema de formatge (tipus philadephia o alguna variació amb herbetes)
- Un grapadet de nous
- Radiccio o mezclum d'enciams
- Canonges

PREPARACIÓ: 

- Tallar la llesca de pa a la meitat
- Passar el filet de pit de pollastre a la planxa i reservar
- Untar les parts interiors del pa amb la crema de formatge
- Disposar els enciams, el pollastre i per acabar el grapadet de nous

SUGGERIMENTS:

Per presentar-lo, he fet servir una broqueta per evitar que es desmuntés. Això és recomanable per qualsevol entrepà que agafi certa alçada (per cert la idea de presentació li he copiat a un company de feina al que li vaig demanar inspiració. Je,je.)

A gaudir de l'entrepà!!!!!!!!!!

OBSERVACIONS: 

Una vegada més tinc que donar les gràcies a la meva parella per no queixar-se per menjar-se els plats freds i per deixar-se fotografiar menjant o intentant-lo. Ji,ji. Deu ser dur ser familiar d'un gastroblogger...

Nois de la recepta del 15 a veure si torneu a batre el vostre propi record de recull de receptes perquè la proposta convida a no saltar-se la convocatòria!!!!!!!!

17 comentaris:

  1. Hola Laura!!! :D
    Que xulo l'entrepà!!! I a part t'has fet tu mateixa el pa! Tota una artista!!
    Això que dius sobre si és dur ser familiar d'un gastroblogger imagino que en part sí pel que fa a les esperes, però queden recompensats a l'hora de menjar-se els plats! ;)

    Molts petons!!!

    ResponElimina
  2. Com m'agraden els entrepans que surten de lo normal!! aquest a part de ser complet és una deliciaa!! petoons

    ResponElimina
  3. Boníssim Laura. Bo i sa, què mé volem? El pa integral sempre el trobo fantàstic per a fer entrepans.... petons

    ResponElimina
  4. Ara faria un mos!!! quins ingredients mès exquisits!

    ResponElimina
  5. M'encanta aquesta barreja d'ingredients! Són els millors entrepans, per mi. Petons!

    ResponElimina
  6. Aixó si que és un entrepá de luxe. Petons!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  7. ole ole!! per fi una altra recepta!!!! el pa t'ha quedat genial, i el farcit és bonísssssssssim. Molts petonets guapi

    ResponElimina
  8. Quina xulada reina!!Aquest tipus d'entrepans m'encanten, i a sobre amb el pa fet per tu ja és la bomba! I tot el que hi has posat, clar!
    Recorda de deixar-nos l'enllaç! ;)
    Moltes gràcies per participar carinyo!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  9. jajajaja, si es que tenim unes parelles que tenen una paciència!! A casa pasa el mateix. Aquest entrepà te una pinta tan i tan bona... Petons!

    ResponElimina
  10. Jejejejej pobre que impacient deuria estar! amb la oloreta que havia de fer aquest entrepà...!! quantes idees que estic agafant, m'encanten els de pit de pollastre i fa mooolt temps que no en menjo, i enlloc de maionesa és molt bona idea la crema de formatge! el pa t'ha quedat super bé :) petonets guapa!

    ResponElimina
  11. Tercera vegada que escric el comentari... a veure si no em surt error!!! m'ha agradat moltíssim Laura!! els de pit de pollastre m'encanten, i jo que sovint m'hi poso maionesa... ara la substituiré per la crema de formatge! :) Pobre quina paciència que va tenir, amb la oloreta que deuria fer eh? petonets guapa!

    ResponElimina
  12. Uhmmm!!! Una combinació genial!!! M'agraden molt els entrepans amb pit de pollastre....
    Ptns

    ResponElimina
  13. Nyam, nena, com m'agrada el pit de pollastre als bocatas, em recorda moltíssim a un durum kebab i m'encanten :-D
    Una pinta fabulosa!

    Bon profit i petons

    ResponElimina
  14. Bona nit Laura!!!!

    Quants dies... he de dir que sempre és una alegria passejar pel teu bloc.
    Boníssim l'entrepà, l'apunto a la llista!!

    Cuida't i una abraçada.

    ResponElimina
  15. Alçaaaaa!!! formidable, excel.lent, adictiu!!! jo acabaré dinant bocates cada día:))) UMMMM

    ResponElimina