diumenge, 24 d’octubre del 2010

MOUSSE DE XOCOLATA




Dissabte vam tenir trobada amb la colla d'amigues que anàvem a la universitat. Ara ja fa 10 anys que vam acabar la carrera i ens agrada continuar quedant de tant en tant. Ara potser ja feia massa temps de la anterior trobada i és que entre els nens i el dia a dia a vegades ens costa trobar el moment.

La Txell i el Lluís van ser molt amables de convidar-nos a casa seva i ens ho vam passar genial. Sobretot els nens que van gaudir molt fent voltes amb les bicicletes per la terrassa i gaudint de les joguines alienes.

De postres jo vaig portar una mousse de xocolata. No la havia fet mai i em va agradar força el resultat. Tothom em va dir que l'havia trobat molt bona. Vaig treure la recepta d'aquí i la vaig fer tal qual. http://elcafedenit.blogspot.com/2009/11/pastis-mousse-de-xocolata.html

3 comentaris:

  1. Aquestes trobades després de tant temps són genials, oi?
    Segur que aquestes postres tan bones van agradar a tothom, amb la textura de mousse i el gust de xocolata tenen l'èxit assegurat ;)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Gemma pels teus comentaris. Crec que tu també has fet aquesta recepta, oi? bé, vaja pregunta si em sembla que ja has cuinat de tot l'existent al món de les postres.

    ResponElimina
  3. La vaig fer aquest diumenge!!! Uff, uff, encara en conservo el sabor, boníssima! Demà sortiran fotos publicades, la vaig combinar amb mikados blancs i garlandes del dia de Rams.... Hmm!

    ResponElimina