tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post490416720080168025..comments2023-07-16T17:31:53.261+02:00Comments on Coure coulants: HUMMUSLaurahttp://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-38806423540312682522011-03-03T21:59:22.010+01:002011-03-03T21:59:22.010+01:00El tahin és una crema de sèsam torrat. El meu és d...El tahin és una crema de sèsam torrat. El meu és de la marca limafood (http://en.limafood.com/Products/Accordingtonutritionalpyramid/ProductDetail/tabid/1074/limaproducttoken/detail/name/GB/id/43336000/Default.aspx) el vaig comprar a un super que té coses així més delicatessen però segur que a un gran hipermercat també el trobes. També hi ha gent que m'ha comentat que tritura directament el sèsam i posa la pasta obtinguda però jo no he provat. Pel que fa al color quan el deixes reposar s'enfosqueix força però abans de servir el torno a remenar i la oxidació passa. Suposo que era una mica més fosquet que a la foto pero no gaire més. Ja em diràs si el fas què tal et surt.Laurahttps://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-25363611080957229942011-03-03T12:26:27.121+01:002011-03-03T12:26:27.121+01:00Si que té bona pinta! Ho provaré aqt cap de setman...Si que té bona pinta! Ho provaré aqt cap de setmana... on es pot trobar el TAHIN??? i perquè queda tan blanc?? per el TAHIN precisament??? m'ho imaginava més grogós-carbassós...Núriahttps://www.blogger.com/profile/02982462774975064082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-54638019649779315552011-02-07T10:22:36.247+01:002011-02-07T10:22:36.247+01:00Doncs té bona pinta laura, ens haurem de guardar l...Doncs té bona pinta laura, ens haurem de guardar la recepta. Ànims i cuida't molt aquest encostipat!!Sandra-Xavi-Roc-Arlethttps://www.blogger.com/profile/06480790296577976844noreply@blogger.com