tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post2757937333986625078..comments2023-07-16T17:31:53.261+02:00Comments on Coure coulants: ESFERIFICACIONS D'ARROS AMB LLETLaurahttp://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-37375912173790155752011-11-02T08:14:26.103+01:002011-11-02T08:14:26.103+01:00Hola Laura, me he quedado con la boca abierta, int...Hola Laura, me he quedado con la boca abierta, intentaré probarlo con agar agar (que es lo que suelo tener en casa) y te cuento, ya he visto por ahí abajo esas manitas que te ayudan en la cocina :DHevahttps://www.blogger.com/profile/06534208350587943532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-27627338046392812442011-11-01T23:33:02.182+01:002011-11-01T23:33:02.182+01:00mmmm... me l'apunto. Em sembla ideal per sorpr...mmmm... me l'apunto. Em sembla ideal per sorprendre a convidats<br />Enhorabona!Angel Nicolauhttps://www.blogger.com/profile/08826070753185114664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-64866318275432977312011-11-01T17:47:34.570+01:002011-11-01T17:47:34.570+01:00Molt bé aquesta proposta.
NaniMolt bé aquesta proposta.<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-75719213165734796652011-10-31T09:47:19.320+01:002011-10-31T09:47:19.320+01:00Ai, ja és la segona vegada que vinc, a veure si ti...Ai, ja és la segona vegada que vinc, a veure si tinc més sort i surt el comentari!<br />Em va sorprendre moltíssim, a part de la presentació que és fantàstica, el fet de que diguis que sembla una cosa i és una altra, al tall es veu! M'encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!<br />Petons, vaig a veure l'altra versió.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-74189496052287645202011-10-30T23:17:42.012+01:002011-10-30T23:17:42.012+01:00vamos, esto es el no va más. Si Adriá no hubiera c...vamos, esto es el no va más. Si Adriá no hubiera cerrado te cogia a su lado ;)<br /><br />Salu2, Paula<br />http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net<br />http://galletilandia.cultura-libre.netPaulahttps://www.blogger.com/profile/00576081217073787330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-56628188153329436132011-10-30T22:33:43.917+01:002011-10-30T22:33:43.917+01:00m'acabo de quedar sense paraules!!! quina pass...m'acabo de quedar sense paraules!!! quina passada! sens dubte és una gran aportació per Memòries!!!! moltíssssssimes gràcies bonica, molts petonetssssssssssssssssssssJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-63595826678030313602011-10-30T14:17:45.491+01:002011-10-30T14:17:45.491+01:00Impresionant!!!!
No és pot dir rès mes...
PetonsImpresionant!!!!<br />No és pot dir rès mes...<br />Petonsabrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-33752596510311200562011-10-29T20:30:04.530+02:002011-10-29T20:30:04.530+02:00Unes esferes molt innovadores per unes postres tan...Unes esferes molt innovadores per unes postres tan tradicionals.<br /><br />Petons!<br />Ana de: 5 sentidos en la cocinaANAhttps://www.blogger.com/profile/18349886120443670778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-59779486478477744912011-10-29T09:17:03.486+02:002011-10-29T09:17:03.486+02:00Oh, quina aportacio mes bona! No m'agrada l...Oh, quina aportacio mes bona! No m'agrada l'arros amb llet, pero t'asseguro que aquestes boletes me les menjaria molt de gust! Jugar a fer esferificacions es molt divertit, oi? Je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-18519023403123865632011-10-29T06:54:05.894+02:002011-10-29T06:54:05.894+02:00Laura... em tens amb la boca oberta!! M'encant...Laura... em tens amb la boca oberta!! M'encanta!! D'on treus aquesta gelatina? Això ho he de provar ben ràpid, perquè tot el que sigui "jugar" a la cuina em fascina!<br />Una GRAN participació al Memòries! :D<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.com