tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post5301767453889363948..comments2023-07-16T17:31:53.261+02:00Comments on Coure coulants: MAGDALENESLaurahttp://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-48498377868597241682011-03-05T23:04:51.848+01:002011-03-05T23:04:51.848+01:00Mercé, moltes gràcies per respondre els meus dubt...Mercé, moltes gràcies per respondre els meus dubtes sobre el brioix i gràcies per entrar al meu blog. Jo sí que et segueixo desde fa molt tmps i és que les teves fotos i les teves receptes són absolutament irresistibles. Com he fet vàries de les teves receptes t' he citat en vàries ocasions. Una d' elles és aquesta.http://courecoulants.blogspot.com/2010/11/coca-de-carbassa-i-pastanaga.htmlLaurahttps://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-48750774673302774822011-03-04T21:19:20.264+01:002011-03-04T21:19:20.264+01:00Hola Laura! Gràcies pel teu comentari al meu blog!...Hola Laura! Gràcies pel teu comentari al meu blog! No coneixia el teu.<br />Et responc els dubtes:<br />1- És molt relatiu... Depèn de la temperatura ambient, humitat, etc. Però et diria un parell d'hores.<br />2- Jo pel metàl·lic simplement el vaig untar amb mantega (sense folrar-lo amb paper de forn). Però si el vols fer amb un de silicona, endavant!<br />Espero que us agradi!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-44890241519737712912011-03-03T22:02:11.473+01:002011-03-03T22:02:11.473+01:00Moltes Gràcies Anniki. He vist el teu missatge i m...Moltes Gràcies Anniki. He vist el teu missatge i m'he anat ràpidament a visitar-te i ohh quin nivell, quina quantitat de receptes i què xules. Jo també m'he fet seguidora del teu. Així s'aprén moltíssim.<br />Gràcies :)Laurahttps://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-3669567460671404552011-03-03T16:12:40.832+01:002011-03-03T16:12:40.832+01:00Hola!!! he trobat el teu bloc a través d'un al...Hola!!! he trobat el teu bloc a través d'un altre i em quedo seguint-te doncs m'agrada molt!!<br /><br />Jo fa molt d etemps que no faig magdalenes i amb aquestes que has portat, la veritat es que em venen unes ganes enormes de fer-ne'n!! Pero quinta pinta ^^<br /><br />Tal i com t'he dit em quedo seguint-te i vaig a donar una volta a veure quines receptes vaig trobant per aquí! Si tu tb et vols passar per la meva cuina i si t'agrada seguir-me, estaré encantada!<br /><br />Un petó i fins el teu pròxim post!!!Annikihttps://www.blogger.com/profile/01506618490004806670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-62949072490017991192011-03-01T14:34:40.004+01:002011-03-01T14:34:40.004+01:00La veritat és que eren boníssimes Gemma. Van volar...La veritat és que eren boníssimes Gemma. Van volar totes!!! I la propera vegada que les faci li posaré a totes perles de xocolata perquè van ser les que més van triomfar.<br />Sandra ja vaig veure les teves i també feien molt bona pinta. Jo estic desitjant tornar a fer-ne.Laurahttps://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-18245814005336121712011-02-27T06:57:16.150+01:002011-02-27T06:57:16.150+01:00Tenen molt bona pinta Laura! Saps que et dic? com ...Tenen molt bona pinta Laura! Saps que et dic? com que sóc molt matinera i ja estic llevada vaig a endollar la thermomix i vaig a fer-ne unes quantes, així tindrem provisió per la setmana.Sandra-Xavi-Roc-Arlethttps://www.blogger.com/profile/06480790296577976844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-17137012299890328722011-02-26T16:06:37.005+01:002011-02-26T16:06:37.005+01:00Les magdalenes casolanes sempre són més bones que ...Les magdalenes casolanes sempre són més bones que les comprades, oi?<br />I les que porten perles de xocolata han de ser de vici total, ideals per esmorzar o berenar amb el cafè amb llet.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com