tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post3606197426881100288..comments2023-07-16T17:31:53.261+02:00Comments on Coure coulants: RISOTTO D' ESPINACSLaurahttp://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-77855222194206012112012-12-10T16:24:23.491+01:002012-12-10T16:24:23.491+01:00Hola Zissou.
Aproximadament sí. Dependrà de la ca...Hola Zissou.<br /><br />Aproximadament sí. Dependrà de la cassola i del foc però més o menys això és el que trigo jo. Quan vaig per feina, gairebé sempre, pujo el foc a tope i després el deixo a foc baix-mig. D'aquesta manera se m'enrosseix al principi i després es fa per dintre. Si no tinc pressa deixo la ceba a foc baix desde el principi però llavors sí que triga força més. Espero haver respost el teu dubte.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06848392688258853419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-79333332939121601022012-12-08T14:35:15.568+01:002012-12-08T14:35:15.568+01:0020 minuts per enrossir la ceba??? 20 minuts per enrossir la ceba??? Aleix Portahttps://www.blogger.com/profile/18434228939222122868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-16619327832432694722011-05-16T14:13:39.196+02:002011-05-16T14:13:39.196+02:00Gemma, Muxu gràcies...doncs La Terrassa és un rest...Gemma, Muxu gràcies...doncs La Terrassa és un restaurant que està molt bé i sí la cuinera de tant en tant organitza algun taller, algun monogràfic sobre algun tipus de plat. El que passa és que son poquetes places i se solen omplir de seguidaEls que més m'han agradat són els tallers de tapes on treiem idees boníssimes com els bombons de foie, la pasta kataifi o tants altres que tinc pendents de publicar al blog.<br /><br />Judith de moment no tinc cap més prevista d'espinacs però jo en aquests formats també me les menjo superbé.<br /><br />Eri, gràcies. Doncs els nens tontos no són i quan algo és bo encara que no li entri pels ulls m'ho acaba reconeixent. I coincideixo amb tu m'entusiasmen els risottos.Laurahttps://www.blogger.com/profile/12475870866103032049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-33396952421829120142011-05-10T22:11:27.623+02:002011-05-10T22:11:27.623+02:00Hola
Jo tot el que porti espinacs m'agrada i a...Hola<br />Jo tot el que porti espinacs m'agrada i adoro els risottos, o sigui que això per mi és un plat de luxe! I a més ecològic. Clar que el teu fill li ha agradat, sap apreciar les coses de qualitat!!! PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-10249073602055792222011-05-10T09:55:49.463+02:002011-05-10T09:55:49.463+02:00doncs no pateixis perquè a mi m'encanten els e...doncs no pateixis perquè a mi m'encanten els espinacs!!!! ja pots fer més receptes. PetonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-65016587267141196152011-05-10T09:14:12.904+02:002011-05-10T09:14:12.904+02:00M´has deixat de pedra! Quina pinta!!
Jo també sóc ...M´has deixat de pedra! Quina pinta!!<br />Jo també sóc de Terrassa i tampoc sabia que fessin tallers allà... T´asseguro que aquesta recepta la probaré perque el meu marit és com un nen petit amb la verdura...<br />Petonets!MuxuNekohttps://www.blogger.com/profile/15196544720581861796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210717152593965286.post-75892409982695790402011-05-10T07:54:42.165+02:002011-05-10T07:54:42.165+02:00Tinc moltes ganes de visitar la Terrassa del Museu...Tinc moltes ganes de visitar la Terrassa del Museu, me n'han parlat molt bé. I no sabia que fessin tallers...<br />El risotto ha de ser boníssim, sobretot si és amb espinacs ecològics ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com